Учени доказаха: Луд умора няма, Господ го пази

От Георги Илиев

Научно изследване, проведено от БАН под ръководството на инж. Ганев, доказа, че лудият не се поддава на физическо или емоционално изтощение и е закрилян от сила свише. Пред агенция Фрас Прас инж. Ганев обобщи резултатите от проведените опити: „Тоя не е човек!”

Инж. Ганев опроверга тиражираните от медиите слухове, че изследваният луд е Яне Янев, Николай Бареков или парламентарно представен български избирател. „Случаят е много по-интересен. Субектът се казва Гого и е известен сред партньорите си по табла като Ван Гого,” уточни ученият.

След като 45 години гласувал за БКП, неуморимият луд гласувал 25 години за отрочетата на ДС. През цялото това време той не се простудил, не бил блъскан от кола в изборния ден, не му пресичала черна котка път, дори не се спънал нито веднъж на влизане в избирателната секция. Това навело комисията от БАН на единственото възможно обяснение – лудият Господ го пази.

Учените подложили субекта на изтощителни маневри – тичане на място, мъкнене на пазарски торби, плащане на сметки за Топлофикация, блъскане в градския транспорт, гледане на българска телевизия, заточение на децата му в чужбина. Субектът издържал всички изпитания и след това, леко задъхан и силно изпотен, отишъл да гласува за БСП, ГЕРБ, ДПС или Атака. Учените не вярвали на очите си. Всичките им уреди изпушили, а субектът продължил.

„Този е безсмъртен,” обобщи инж. Ганев. „Нищо не може да го спре. Той ще гласува вечно.”

Гого в банята

Гого в банята

Comments
2 коментара to “Учени доказаха: Луд умора няма, Господ го пази”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] годината“ М-тел, носител на тазгодишния приз стана Избирателят – за изключителните си заслуги при поглъщането на […]



Вашият коментар

  • Само въведете имейл!

    Присъединете се към 294 други абонати
  • КОИ СМЕ